Udobnost odozdo prema gore.

Bilo da je pod obložen pločicama, laminatom ili parketom – Isoverovi izolacioni sistemi za podove rešavaju sve izolacione zadatke brzo i jednostavno. Čak i u prostorima s niskim plafonom. Zvuk se najefikasnije suzbija tamo gde nastaje. Bez obzira na to radi li se o plivajućem malteru, tekućim i toplotnom glazurama ili površinama sa suvom glazurom – Isoverovi izolacioni sistemi mogu uspešno smanjiti buku od hodanja i istovremeno poboljšati zvučnu i toplotnu izolaciju.
Zvučnoizolacione ploče Tango

Zvučnoizolacione ploče Tango

Tvrdo presovane ploče za toplotnu i izolaciju od udarnog zvuka. Za sve vrste podnih obloga. Postavljanje ispod plivajućih estriha. Za opterećenje (korisno opterećenje + težina estriha) do 5 kN. Duga, elastična vlakna TANGO - ploča suzbijaju širenje buke, obezbeđuju optimalnu zvučnu zaštitu omogućavajući vam prijatnu kućnu atmosferu. Da bi se izbeglo širenje zvuka preko kontakata na celu konstrukciju, neophodo je koristiti ivične trake PE. PE trake (od žutog polietilena), namena im je za sprečavanje širenja zvuka preko kontakata, između plivajućih estriha, zidova dovratnika, cevi u podu. PE se postavljanju i kao akustični razdelnik metalne podkonstrukcije od podloge. Pri ugradnji ispod i na ploče TANGO-a, obavezno postaviti FLAMMEX parnu branu.

PDF
Ugaona ivična PE traka

Ugaona ivična PE traka

PE ugaone ivične trake izrađuju se od žutoga polietilena s više ureza za savijanje.

Zvučnoizolacione ploče TDPS

Zvučnoizolacione ploče TDPS

Izolacija buke od hodanja i toplotna izolacija ispod plivajućih cementnih i tekućih glazura, takođe i za polaganje ispod glazura s oblogom od keramičkih pločica. Podnosi povećano opterećenje i do 6.5 kPa, a pogodna je i za polaganje u prostorijama u kojima se okuplja veći broj ljudi.

PDF
Zvučnoizolacione ploče TDPT

Zvučnoizolacione ploče TDPT

Izolacija buke od hodanja i toplotni izolacija ispod plivajućih cementnih i tekućih glazura, takođe i za polaganje ispod glazura s oblogom od keramičkih pločica.

PDF
Merino

Merino

Za svestranu toplotnu i zvučnu izolaciju drvenih konstrukcija krova, zida i plafona.

PDF
 
Štampaj Spakuj u PDF Preporuči