Savremena udobnost odozgo

Visoki plafoni u starim građevinama izazov su za grejanje – naročito ako nisu izolovani. Izolacioni sistemi ISOVER održavaju prostorije prijatno toplima, prigušuju buku i odjeke te ispunjavaju najviše protivpožarne zahteve – od podruma do tavana. Ko god je ikada poklopcem zatvorio lonac na štednjaku, zna recept za uspeh: štednja energije na pravome mestu. Ko optimalno izoluje tavansku ploču, postupa po istom načelu. Tako se na lak način može uštedeti i do 30% dragocene energije za grejanje!
TOP-Komfort

TOP-Komfort

Ako želite da uštedite električnu energiju, a time i novac, nezavisno od izolacije samog krova potkrovlja, krajnje jednostavno, izolujte pod tavanskog prostora Vaše kuće. Efekat čuvanja toplote je sličan kao kada poklopite šerpu na štednjaku.

Zvučnoizolacioni filc

Zvučnoizolacioni filc

Za toplotnu izolaciju bele tehnike, kućnih uređaja, toplotnu i zvučnu izolaciju pri gradnji vozila, apsorpciju zvuka kod akustičnih plafona. Mogući različiti formati i kaširanje po zahtevu (Kaširan crnim staklenim voalom)

PDF
Akustične ploče

Akustične ploče

Za toplotnu izolaciju spremišta i kao sloj za apsorpciju zvuka u različitim konstrukcijama. Ploče postojanog oblika. Granična temperatura upotrebe 200°C. Moguće su različite veličine i kaširanja (Kaširan crnim staklenim voalom).

PDF
Zvučnoizolaciona PE ploča

Zvučnoizolaciona PE ploča

Zvučnoizolaciona ploča zavarena u crnu PE foliju, za plafone i zidove kao uložak za upijanje zvuka iza obloga s rupama ili prorezima.

PDF
Deko

Deko

Izolacionaa ploča od staklene vune s ukrasnim slojem postavlja se radi zvučne i toplotne izolacije spuštenih plafona s vidljivim metalnim vođicama.

Izolacija podrumske ploče

Izolacija podrumske ploče

Izolacijske ploče od staklene vune za podrume, s belim kaširanim slojem pogodne su za poboljšanje toplotne i zvučne izolacije ploča u podrumima, garažama i prostorijama za odlaganje. Izolacioni materijal postavlja se s donje strane konstrukcijske ploče.

PDF
Termoizolacioni filc RIO

Termoizolacioni filc RIO

Toplotna izolacija, namotana u rolne i sabijena. Za sve vrste izolacija bez opterećenja u drvenim konstrukcijama i za izolaciju tavanske ploče jednostavnim odmotavanjem na nekorištenim potkrovnim i drugim podovima po kojima se ne hoda.

Termoizolacioni filc Domo

Termoizolacioni filc Domo

Za sve vrste toplotne izolacije bez opterećenja: kod neprohodnog tavana, između potkonstrukcije kod drvenih podova, u gradnji sa drvenim podupiračima, kod spuštenih plafona kao zvučna izolacija.

 
Štampaj Spakuj u PDF Preporuči