Standard pasivne kuće - udobno stanovanje uz čuvanje resursa.

Toplotna zaštita u skladu s tehničkim standardima alfa je i omega u potkrovlju i u gradnji drvetom. Na kraju, pod krovom i nastaju najveći energetski gubici. Kad treba izolovati brzo i bez poteškoća, Isover nudi optimalna rešenja. Sistem VARIO/KOMFORT s proizvodima Multi-Komfort Passivhaus Klemmfilz i Multi-Komfort Passivhaus Filz DUO za izolaciju između greda i izolaciju šupljih zidova na drvenom rasteru. Sistem INTEGRA za toplotnu izolaciju krova na gredama ili sistem SANIDACH za saniranje krova spolja. Savršena izolaciona rešenja za zaštitu od hladnoće zimi, vrućine leti, od buke, vlage, promaje i požara.
Uniroll-Classic

Uniroll-Classic

Za termo izolaciju u potkrovlju: između rogova, klešta i kod zidova sa drvenim potporama. Uglavljuje se samostalno bez dodatnog pričvršćivanja između rogova. Zbog izvanredne elastičnosti, lako se ugrađuje i prilagođava neravninama drvene konstrukcije. Naknadne promene u drvenoj konstrukciji (drvo radi) zatvaraju se bez procepa. Na taj način postiže sigurnost trajne izolacije bez pojave termičkih mostova.

PDF
Quattro

Quattro

Kao drugi sloj toplotne izolacije kod krovnih kosina i u gradnji drvetom, kod kojih sistemski raster metalnih profila iznosi 40 cm. Pogodno i za drvene podove između gredica.

PDF
Merino

Merino

Za višenamensku toplotnu i zvučnu izolaciju drvenih okvirnih konstrukcija krova, zidova i plafona.

PDF
Rollino

Rollino

Za sve vrste toplotne izolacije bez opterećenja, za zidove sa drvenim podupiračima. Za zvučnu izolaciju i apsorpciju zvuka kod drvenih i spuštenih plafona. Za toplotnu i zvučnu izolaciju kod drvenih i TEL podova.

PDF
 
Štampaj Spakuj u PDF Preporuči